Схема НИМХПреди обяд в сряда ще има валежи в много

...
Схема НИМХПреди обяд в сряда ще има валежи в много
Коментари Харесай

Грабвайте чадърите: Очакват ни дъжд и облаци

Схема Национален институт по метеорология и хидрология

Преди обяд в сряда ще има превалявания в доста региони, само че последователно дъждът ще стопира и облачността ще се раздира и понижава. След обяд над по-голямата част от страната ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са между 25 и 30 градуса, заяви Национален институт по метеорология и хидрология, представен от Блиц. 

В четири области на страната е разгласен жълт код за изобилен дъжд и гръмотевични стихии. Той е в действие за Плевен, Велико Търново, Ловеч и Габрово.

Над планините преди обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. През деня явленията ще отслабват и облачността ще се раздира. Ще духа сдържан север-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18 градуса, на 2000 метра - към 12 градуса.

По Черноморието преди обяд облачността ще е забележителна и основно по южното крайбрежие все още ще има превалявания с гръмотевици. По-късно преваляванията ще спрат и облачността ще намалее до най-вече слънчево време. Ще духа до сдържан север-североизточен вятър. Максималните температури ще са 26-28 градуса. Температурата на морската вода е 26-27 градуса. 

Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР