Схема MetDeskНад Балканите преминава студен атмосферен фронт. Облачността през деня

...
Схема MetDeskНад Балканите преминава студен атмосферен фронт. Облачността през деня
Коментари Харесай

Температурни аномалии в началото на февруари

Схема MetDesk

Над Балканите минава леден атмосферен фронт. Облачността денем ще е забележителна над цялата страна. На доста места ще превали едва дъжд. Вятърът ще се усили, по-осезаемо в Дунавската низина със скорост на поривите към обяд в Североизточна България над 50 километра в час, заяви Нова тв.

Температурите денем остават високи – сред 7 и 12 градуса, по-топло в южната половина на страната. В планините ще превалява сняг над 1200-1300 метра. В ниското – дъжд. Ветровито с температури от минус 3 до 3-4 над нулата. Равносметката от преваляванията за денонощието – най-много 10 литра на квадратен метър в западните региони.

Температурите ще паднат по здрач, през нощта и на следващия ден. В четвъртък, в часовете до обяд, ще прехвърчи слаб сняг на изолирани места в Западна България. През деня не чакаме фрапантни придвижвания в температурите. Още в петък термометрите ще тръгнат нагоре. Почивните дни ще са с променлива облачност, само че нетипично топли с температури над 15 градуса. А при започване на идната седмица жегата ще е още по-осезаема. Февруарската особеност ще закове майски стойности сред 15 и 20 градуса.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашат
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР