Схема 60/40 няма да сработи и ние предупреждавахме многократно за

...
Схема 60/40 няма да сработи и ние предупреждавахме многократно за
Коментари Харесай

Румен Гечев: Ежедневно гледаме разправии, корупционни скандали, кражби за милиони

" Схема " 60/40 " няма да сработи и ние предупреждавахме неведнъж за това. Ние ще извадим кирливите ризи на сбърката скица. Предупредихме, че съответствие 60% от страната и 40% от компаниите е най-ниското съответствие в Европейски Съюз. Няма друга такава страна. Дори Румъния е пред нас със 75%, а в доста страни в Европа беше 100%. "

Това съобщи депутатът от ПГ на " Българска социалистическа партия на България " Румен Гечев пред " Дарик радио ". Той означи, че от левицата, профсъюзи, работодателски организации неведнъж са обяснявали, че това няма да сработи. Гечев сподели още, че във краткотрайната комисия за надзор на средствата, изразходвани за превъзмогване на последствията от коронакризата ще се ревизира какъв брой от заделените от държавното управление 1 милиарда лева са били употребявани, по какъв начин и защо.

" Българското държавно управление отдели 250 млн. лева за заеми. Те обаче няма да се осъществят, тъй като доста от кандидатстващите български жители не дават отговор на посочените условия и надлежно няма да ги получат. До момента Българската банка за развиване (ББР) е сключила контракт единствено с една комерсиална банка за разпределяне на пари за отдаване на заеми на хората ", сподели още депутатът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР