Shell България дарява гориво на стойност 100 000 лв. за зареждане

...
Shell България дарява гориво на стойност
100 000 лв. за зареждане
Коментари Харесай

SHELL ДАРЯВА ГОРИВО ЗА 100 000 ЛВ. ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА ЛИНЕЙКИ В ПОДКРЕПА НА БОРБАТА С СOVID-19

Shell България подарява гориво на стойност 100 000 лева за зареждане на колите за спешна помощ на Центровете за незабавна здравна помощ в страната. В сложната обстановка, породена от разпространяването на ковид, компанията насочва своето подаяние към тези, които се нуждаят от здравни грижи в момента. Така Shell ще поддържа здравната система в България и медиците, които са на първа линия в борбата с COVID-19.

„ Благодарни сме на незабавните екипи и на медицинските служащи като цяло за работата им в тези сложни времена за нашата страна – съобщи Камелия Славейкова, изпълнителен шеф на Shell България. Важно е да обединим усилията си, с цел да се оправим с тестванията пред нас, и се веселя, че Shell също може да допринесе за това посредством своята търговска мрежа, дарявайки гориво за колите за спешна помощ на спешната здравна помощ “.

Дарението на Shell България е в съгласие с Националния действен щаб и Министерството на опазването на здравето, което е реципиент. Здравното ведомство ще реши по какъв начин да бъдат разпределени предоставените ваучери за гориво в зависимост от потребностите на отделните медицински центрове в страната.

Търговските комплекси Shell в България продължават да работят със стандартното си работно време, само че при строги правила за сигурност. Компанията стриктно следва напътствията на Националния оперативен щаб и другите компетентни органи, като вкарва и допълнителни превантивни ограничения, с цел да отбрани в максимална степен здравето и живота на своите чиновници, клиенти и сътрудници.

*Източник: Shell България
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР