Шегата за сексуалната ориентация на Кадриев бе изстреляна в ефира

...
Шегата за сексуалната ориентация на Кадриев бе изстреляна в ефира
Коментари Харесай

Гавра в bTV: Колегите на Юксел Кадриев грозно го унижиха в ефир

Шегата за половата ориентировка на Кадриев бе изстреляна в ефира на bTV в понеделник в 6:55 ч. сутринта от спортния публицист Петър Бакърджиев, който постоянно се майтапи солено с сътрудниците си.

Повод за майтапа с Кадриев стана излъчено видео, в което мъж свири на пиано под водата, оборудван с защитен костюм. Дни по-рано Юксел Кадриев разгласява видео в платформата Youtube, в което извършва кавър версия на общоизвестната коледна ария Let It Snow („ Нека вали сняг “), до момента в който свири на пиано, написа „ Уикенд “.

„ Юксел Кадриев може също да се снима под вода. Доколкото знам е алпинист, броди из планината “, обади се Петър Бакърджиев. Водещият Златимир Йочев безшумно допусна, че „ Юксел събира гъби “, само че сътрудника му се направи, че не го е чул и с необятна усмивка попита цели 3 пъти: „ Съчки ли събира Юксел в планината? “, правейки отпратка към известната ария на Деян Неделчев – Икебаната, която е всекидневен химн на родните хомосексуалисти.

За миг грубата смешка на Бакърджиев с Юксел, стъписа и Златимир Йочев и синоптика Борислав Лазаров. Само няколко секунди по-късно и двамата прихнаха да се смеят, инфектирани от смеха на Бакърджиев.

За да спасят ситуацията, операторите незабавно пуснаха различен клип от видеообмена, а Боби Лазаров побърза да замаже гаврата с Юксел Кадриев с благопожелание към всички „ тик-токъри, ютубъри и инфлуенсъри “.

За никого не е загадка, че преди няколко години новинарят от Би Ти Ви претърпя тежък бракоразвод със брачната половинка си Бонка Георгиева, която разгласи, че се разделя с него, защото го заловила с мъж в леглото. Скандалите сред някогашните съпрузи стигнаха и до правосъдна зала, а през 2012 година Бонка беше арестувана за малко в полицията по тъжба на тв представителя, който се тормозил, че оперната певица желае да го убие. Впоследствие двамата се сдобриха в името на щерка си Габи, само че от този момент тематиката за половата ориентировка на Юксел Кадриев е мъчителна и изнервяща за известния новинар.

Що се отнася до спортния публицист Петър Бакърджиев, то той постоянно си прави груби и недомислени смешки в ефира на bTV с сътрудниците си. Преди година той забърка синоптичката Натали Трифонова в интимна конспирация с репортера Денислав Борисов. Без доста да му мисли, Бакърджиев описа по какъв начин до момента в който идвал на работа рано сутринта, видял Денислав Борисов да слиза от джипа на Натали.

Засегната от разказаната в ефир история, Натали Трифонова потърси пояснение от Бакърджиев: „ Ти си огромен клеветник! Постоянно искаш нещо пред феновете да ме изложиш. Не може нашите истории да ги плямпаш по този начин в ефира “, скара се русокоската на спортния публицист.

Няколко месеца по-късно обвиненият в загадка връзка с Натали, Денислав Борисов напусна медията.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР