Шегата на мъжа стана много популярна сред потребителите на Facebook.

...
Шегата на мъжа стана много популярна сред потребителите на Facebook.
Коментари Харесай

Баща реши да даде урок на дъщеря си и стана хит в мрежата

Шегата на мъжа стана доста известна измежду потребителите на Фейсбук. Видеото бе гледано повече от 30 милиона пъти и 650 хиляди пъти бе споделено. Във видеото Джейсън влиза в стаята на щерка си Кендъл. Той е с къси дънкови панталонки, наподобяващи на тези, които са на щерка му. Вероятно бащата малко ги е подгънал, с цел да подхождат на размера.

"Кендъл, би трябвало да поговорим. Къде са панталонките ти? Извади ги. Тези новите, които трябваше да бъдат доста по-дълги " - обръща се родителят към щерка си. Момичето в началото отхвърля, само че татко й шеговито упорства и споделя, че ще я посреща всякога от учебно заведение, в случай че не ги обуе.

Дъщерята въпреки всичко се поставя късите панталонки и отбелязва, че не са толкоз къси. "Е, да, както и моите къси панталони " - отвръща шеговито бащата.

Някои консуматори споделиха, че по този метод Джейсън Хили лимитира щерка си. „ Смешно видео, само че дано да спрем да засрамваме девойките поради избора си на облекла и да стартираме да учим момчетата, че сексът допуска взаимно единодушие “, написа един от потребителите.

Обаче по-голямата част от потребителите оцениха възприятието за комизъм на Хили и го похвалиха за този метод във възпитанието.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР