Шегата на мъжа стана много популярна сред потребителите на Facebook.

Шегата на мъжа стана много популярна сред потребителите на Facebook. ...

Баща реши да даде урок на дъщеря си и стана хит в мрежата.

Шегата на мъжа стана много популярна сред потребителите на Facebook. Видеото бе гледано повече от 30 милиона пъти и 650 хиляди пъти бе споделено. Във видеото Джейсън влиза в стаята на дъщеря си Кендъл. Той е с къси дънкови панталонки, приличащи на онези, които са на дъщеря му. Вероятно бащата малко ги е подгънал, за да съответстват на размера.

"Кендъл, трябва да поговорим. Къде са панталонките ти? Извади ги. Тези новите, които трябваше да бъдат много по-дълги" - обръща се родителят към дъщеря си. Момичето първоначално отказва, но баща й шеговито настоява и казва, че ще я посреща всеки път от училище, ако не ги обуе.

Дъщерята все пак се слага късите панталонки и отбелязва, че не са толкова къси. "Е, да, както и моите шорти" - отвръща шеговито бащата.

Някои потребители споделиха, че по този начин Джейсън Хили ограничава дъщеря си. „Смешно видео, но нека да спрем да засрамваме момичетата заради избора си на дрехи и да започнем да учим момчетата, че сексът предполага взаимно съгласие“, пише един от потребителите.

Обаче по-голямата част от потребителите оцениха чувството за хумор на Хили и го похвалиха за този подход във възпитанието. 

Превод и редакция: БЛИЦ

 

Източник: blitz.bg