Шефовете на ЦСКА (Москва) продължават с опитите да привлекат колкото

...
Шефовете на ЦСКА (Москва) продължават с опитите да привлекат колкото
Коментари Харесай

ЦСКА с изненадваща опция за върха на атаката

Шефовете на ЦСКА (Москва) не престават с опитите да привлекат колкото се може по-скоро централен нападател, тъй като сега старши треньорът Виктор Гончаренко разполага на този пост единствено с младоците Фьодор Чалов и Тимур Жамалетдинов. Последните вести свързват “армейците” с черногорския национал Лука Джорджевич. Той е благосъстоятелност на различен съветски гранд - Зенит, само че по този начин и не получи късмет да се потвърди в Санкт Петербург и беше пращан чартърен поредно в Твенте, Сампдория, Понферадина и Арсенал (Тула). През предишния сезон 24-годишният нападател вкара 7 гола за “артилеристите” в шампионата, само че новият ментор Сергей Семак не счита да разчита на него.

“Джорджевич фактически може да премине в ЦСКА. Ако двата клуба се схванат, персоналните условия няма да са проблем”, разяснява сътрудникът на черногореца Игор Глушевич.

Уфа, Ростов и Оренбург също желаят да се подсилят с надарения нападател, а има и вид той да остане още един сезон в Арсенал.

От ЦСКА към момента се двоумят дали да вземат уругваеца Абел Ернандес. Футболистът на Хъл Сити от няколко дни е в Москва, само че се приказва, че се е провалил на медицинските проби и това слага договорката под въпрос. Отделно, Ернандес ика да подпише контракт за 4 или 5 години, до момента в който управлението на “армейците” не счита да рискува и в случай че въпреки всичко му предложи договор, той ще е за най-много 3 години.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР