Шефовете на Спартак 1918 изискаха чрез Международния отдел на БФС

...
Шефовете на Спартак 1918 изискаха чрез Международния отдел на БФС
Коментари Харесай

Спартак изиска жълтата карта на Боцето от Гърция

Шефовете на Спартак 1918 пожелаха посредством Международния отдел на БФС жълтата карта на Боян Илиев от Гърция. Те направиха това в открития период за сходна процедура и това ще им разреши да картотекират служебно Боцето, в случай че документът не дойде до 20 февруари.

Както е известно, в първия си пролетен мач от Трета лига Североизточна група спартаклии одобряват Калиакра (Каварна) на 24 февруари (събота) от 14 часа на „ Локомотив “.

За „ Народно дело Седмицата “ треньорът Енгибар Енгибаров похвали футболистите за отношението им към спортно-тренировъчния развой в първите две седмици от подготовката.

„ Знаете, че момчетата работят и се постанова да упражняваме вечер в 18 часа при минусови температури. Никой от тях обаче не е възроптал или се е оплакал, макар че има заплаха от травми. Доволен съм от техния темперамент, геройство и предпочитание. Както споделих, уповавам се Спартак да бъде сложна хапка за всеки в групата и всички тимове да се преценяват с нас “, сподели Енгибаров. Той удостовери, че до дни идва и новата цялостна екипировка на отбора.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР