Шефовете на са влезли в контакт с и са му

...
Шефовете на са влезли в контакт с и са му
Коментари Харесай

Левски пак кани Драган Михайлович

Шефовете на са влезнали в контакт с и са му показали изискванията, при които още веднъж може да облече синия екип. В тях няма усъвършенствания по отношение на тези отпреди месец. Договорът, който ще получи швейцарецът с босненски корени, ще е за една година, а не както той изиска - за две. Именно това попречи предходните договаряния да завършат с триумф. Сега обаче може да настъпи поврат и да се завърне на “Герена ”.

“Сините ” ще се опитат да решат казуса с привличането на нов бранител до края на месеца. В момента единственият здрав краен защитник е Патрик-Габриел Галчев. В краен случай като такива може да работят и.
 Блажевич не се появи на тренировката на Левски Блажевич не се появи на тренировката на Левски
В момента Драган Михайлович тренира с швейцарския Белинцона. В страната написаха, че клубът му е предложил контракт след завръщането на отбора във второто равнище на локалния футбол. За момента Михайлович не е подписал договор, тъй като изчкава по-добри предложения. Желанието му е още веднъж да заиграе в чужбина.

30-годишният футболист записа 42 мача във всички шампионати със синия екип, в които означи едно попадение. Той се показа на високо равнище през пролетния полусезон и бе един от главните играчи на Станимир Стоилов за триумфа с Купата на България. Спортно-техническият щаб на Левски сега следи и други футболисти, които могат да работят на десния фланг на защитата. Гледат се и за лявата зона, където играе Цунами. Бразилецът е с травма и ще отсъства от терените най-малко към месец. “Тема Спорт ”

Спортно-техническият щаб на Левски сега следи и други футболисти, които могат да работят на десния фланг на защитата. Гледат се и за лявата зона, където играе Цунами. Бразилецът е с травма и ще отсъства от терените най-малко към месец.

“Тема Спорт ”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР