Шефовете на Реал Мадрид изглежда са готови да обърнат на

...
Шефовете на Реал Мадрид изглежда са готови да обърнат на
Коментари Харесай

На Бернабеу започнаха да се колебаят за продажбата на Йович

Шефовете на Реал Мадрид наподобява са подготвени да извърнат на 180 градуса мнението си за нападателя Лука Йович. Доскоро се смяташе, че сърбинът сигурно ще бъде продаден след края на сезона, само че в този момент на " Сатниаго Бернабеу " към този момент се замислят дали да не му дадат още един късмет да се потвърди, написа " Апелативен съд ".

Йович е спряган за трансфер в много тимове от Европа. Агентът на играча Фали Раманади в последните дни посети Милано и Неапол, с цел да води диалози с шефа на Милан Паоло Малдини и с този на Наполи Фредерик Масара за опцията за трансфер на нападателя в някой от тези два клуба. Освен това играчът е свързван и с Лестър, Нюкасъл и Херта.

Йович дойде в Реал Мадрид предишното лято от Айнтрахт (Франкфурт) против сериозната сума от 60 милиона евро. Той обаче имаше компликации с акомодацията в испанската столица и не сподели най-хубавото от себе си през сезона, като означи едвам 2 гола в 17 мача в Ла Лига. Въпреки това на " Сантиаго Бернабеу " обмислят дали въпреки всичко да не го задържат за още година с вярата той да влезе в стремежи темп и да разкрие същинския си капацитет.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР