Шефовете на Пари Сен Жермен са приготвили над 200 милиона

...
Шефовете на Пари Сен Жермен са приготвили над 200 милиона
Коментари Харесай

ПСЖ ще изръси над 200 милиона евро за селекция

Шефовете на Пари Сен Жермен са приготвили над 200 милиона евро за привличането на централен нападател и флангови футболист, оповестява френското издание “Льо Паризиен ”. Парижани към момента не са привлекли нито едно ново попълнение след отварянето на трансферния прозорец, само че се чака до дни да бъде приключена договорката за Люка Ернандес от Байерн (Мюнхен).

“Льо Паризиен ” и “Марка ” обаче настояват, че точно за възобновяване на офанзивата на отбора ще бъдат вложени най-вече средства, откакто те французите бяха напуснати от Лионел Меси, а бъдещето на Килиан Мбапе като че ли става все по-неясно. Като главен приоритет за укрепване са набелязани двама португалски играчи - Бернардо Силва и Жоао Феликс.

Халфът на Манчестър Сити може да се подвизава на няколко позиции, а към този момент повече от година е свързван с овакантяване на “Етихад ”. Първоначално той беше свързван доста интензивно с трансфер в Барселона, само че това наподобява все по-малко евентуално заради финансовите проблеми на каталунците. Джосеп Гуардиола пък е прочут с това, че в никакъв случай не задържа играчи, които желаят да изоставен и евентуално ще се съгласи да пусне играча. Все още не е ясно каква сума ще пожелаят за него от британския първенец, само че той е оценен на към 80 милиона евро.

Жоао Феликс пък от много време не съумява да оправдае огромните упования към себе си след многомилионния трансфер от Бенфика в Атлетико Мадрид. Той прекара последните шест месеца чартърен в Челси, където стартира добре, само че след това още веднъж като че ли позагуби от своя искра и лондончани отхвърлиха да го изплатят. Феликс е в спор с Диего Симеоне и желае да напусне, а мадридчани биха го продали, само че в пресата в Испания настояват, че няма да се съгласят на сума под 80 милиона евро.

От ПСЖ бяха свързвани и с други офанзивни играчи в последните месеци като Хари Кейн, Рандал Коло Муани, Виктор Осимен и Маркъс Рашфорд, само че парижани най-малко за момента не са подхванали стъпки за сходни покупко-продажби.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР