Шефовете на Нефтохимик поставиха ултиматум на служителите и играчите във

...
Шефовете на Нефтохимик поставиха ултиматум на служителите и играчите във
Коментари Харесай

Шефовете на Нефтохимик с ултиматум към футболистите по вайбър

Шефовете на Нефтохимик сложиха ултиматум на чиновниците и играчите във футболния клуб - или излизате в неплатен отпуск или ви редуцираме. Това излиза наяве от уведомление, изпратено до футболистите и спортно-техническия щаб по вайбър, написа обстоятелства.бг.

Всички имат период до петък да дадат своя отговор. Трябва да се означи, че в клуба имат да вземат заплати за февруари и март и три награди от ноември 2019 година, за които обаче не излиза наяве по кое време ще бъдат изплатени, макар, че са едни от най-ниските в групата.

До този миг всички професионални тимове или понижават процентно или резервират заплатите си. Не е ясно за какво в Общински клуб, който е в челото на класирането в шампионата, единствено на 6 точки от efbet Liga, се действа по този начи. И то единствено няколко месеца откакто отбора се завърна на стадион " Лазур " в Бургас.

ФАКТИ научи, че част от футболистите към този момент са се свързали с юрист, с цел да си търсят правата.

Ето какво гласи писмото:

" Във връзка с оповестеното изключително състояние от 13 март, 2020 година и признатия закон за Мерките и дейностите по време на изключителното състояние оповестено на 13.03.2020 година, управлението желае да ви уведоми следното:

Бяха подхванати ограничения по стопиране на всички процеси в клуба. Вие бяхте освободени от подготвителен развой и спазвайки рекомендациите на щаба прекарвате времето по домовете си. Във връзка с неизяснената обстановка за футболния шампионат и практическото не действие на клуба, сме принудени да ви предложим два разновидността за вашите връзки с сдружението "

Първи вид: Всеки от вас непринудено да подаде заявление за прилагане на неплатен отпуск до изясняване на обстановката.

Втори вид: Да бъдете съкратени от заеманата от вас служба.

Моля в период от 48 часа всеки персонално от вас да съобщи по електронен път посредством имейл своето решение.

От управлението. "

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР