Шефовете на Манчестър Юнайтед“ затвориха устата на Пол Погба с

...
Шефовете на Манчестър Юнайтед“ затвориха устата на Пол Погба с
Коментари Харесай

Затвориха устата на Погба с глоба

Шефовете на „ Манчестър Юнайтед “ затвориха устата на Пол Погба с санкция. Това призна самият състезател, който загатна за проблеми в връзките с мениджъра Жозе Моуриньо. Двамата имат проблеми още от края на предишния сезон. През лятото те се ускориха, откакто Погба изиска трансфер в „ Барселона “. Каталунците даже бяха подготвени да платят сериозна сума, само че Моуриньо отхвърли да продаде Погба и даже го направи капитан на „ Юнайтед “.
„ Има неща, които не мога да кажа, тъй като ще бъда санкциониран – написа Погба в обществената мрежа инстаграм. – Когато хората имат доверие в теб, ти не мислиш за странични неща и е надалеч по-лесно. Помощник-треньорите Майкъл Карик и Кийран Маккена доста ми оказват помощ да се развъртвам.“
Думичка за Моуриньо нямаше. Специалния обаче похвали Погба след триумфа над „ Лестър “ с 2:1. По думите му, новият капитан на отбора е благополучен на „ Олд Трафорд “ и подготвен да се раздава във всеки мач. Специалния обаче надали е останал удовлетворен от вест, че в „ Юнайтед “ обмислят да назначат първия състезателен шеф в клуба. До този миг подобен пост не е имало, само че от управлението обмислят тази опция, с цел да има по-добър разговор сред Моуриньо и шефовете.

Снимка: Twitter
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР