Шефовете на Манчестър Юнайтед са притеснени, че евентуално завръщане на

...
Шефовете на Манчестър Юнайтед са притеснени, че евентуално завръщане на
Коментари Харесай

Шефовете на Юнайтед се страхуват от Мейсън Грийнууд

Шефовете на Манчестър Юнайтед са обезпокоени, че вероятно завръщане на Мейсън Грийнууд в съблекалнята на отбора.

21-годишният състезател бе задържан по обвинявания в опит за обезчестяване, побой и контролиращо държание, а незабавно по-късно от " Олд Трафорд " отстраниха играча.

През тази седмица изненадващо Кралската прокуратура разгласи, че всички обвинявания към играча са свалени, само че " алените дяволи " оповестиха, че ще проведат лично следствие преди да вземат решение за бъдещето на играча.

Източник на вестник " Сън " от клуба обаче е споделил за изданието, че има съществени терзания измежду управителните фактори завръщане на Грийнууд в първия отбор дали няма да нанесе проблеми, както и съществено разпръскване на играчите в първия отбор. Подопечните на Ерик загар Хаг реализираха сериозен напредък от началото на акцията, а футболистите на отбора са щастливи и показват екипен дух. Повечето футболисти нямали срещу да одобряват назад Грийнууд в съблекалнята, само че терзанията остават. Не е ясно какъв брой време ще отнеме на шефовете на Манчестър Юнайтед да вземат дефинитивно решение за бъдещето на нападателя.
 Грешката е вярна: Каземиро разкри по какъв начин е същинското му име
Грешката е вярна: Каземиро разкри по какъв начин е същинското му име

Каземиро разкри, че името му е неверно изписвано през цялата му кариера
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР