Шефовете на Евровизия обявиха огромна промяна на системата си за

...
Шефовете на Евровизия обявиха огромна промяна на системата си за
Коментари Харесай

Шефовете на Евровизия обявяват ГОЛЯМА промяна на гласуването преди финалите в Швеция, докато Оли Александър се готви да развее флага на Обединеното кралство

Шефовете на Евровизия оповестиха голяма смяна на системата си за гласоподаване преди финала през 2024 година в Швеция. до 24 часа, водещи до всяко от трите шоута онлайн.

Говорейки за измененията, изпълнителният продуцент Ebba Adielsson сподели: „ Гласуването на финала преди отваря се, когато всичките 26 записа свършат да пеят.

„ Вместо това желаеме да предоставим опция за ангажиране на феновете през цялото време – в случай че видите нещо, което харесвате, би трябвало да можете да гласувате незабавно.

'Можете също, несъмнено, да изчакате до обобщението в края, както в предходните години. […] SVT [в Швеция] има позитивен опит с тази процедура на гласоподаване в „ Melodifestivalen “ (национален край на Швеция).

'Освен това има фенове в други елементи на света, които желаят да гласоподават и желаеме да им дадем по-добра опция да вземат участие в резултата. Сега не им се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР