Шефовете на “Герена” треска ги тресе преди баража за Лига

...
Шефовете на “Герена” треска ги тресе преди баража за Лига
Коментари Харесай

Левски стигна ново дъно! Как им хрумна на Спас и Краси да пълнят стадиона с…ваучери

Шефовете на “Герена” тресчица ги тресе преди баража за Лига Европа против Черно море. През 2015 година Моряците отмъкнаха Купата под носа на “сините”, предходната година тимът едвам се промъкна до квалификациите след неприличен мач против Верея, извоюван с дузпи, този сезон Славия ги шокира също на финала за вторият по значителност трофей у нас.

И в случай че във финалите за Купата Левски бе подсилен от десетки хиляди свои почитатели, то против Верея посещаемостта на “Герена” граничеше със срама. Затова и “сините” шефове са взели решение да изпълнят трибуните по всевъзможен метод.

Въпреки че борбата за Европа с Моряците към този момент минава за мачът на сезона против Левски, няма индикации стадионът да се пръска по шефовете и по тази причина от “Герена” оповестиха, че всяко дете ще влиза гратис (практика, която ЦСКА наложи в семействата си от съвсем 2 години). Освен това почитателите, на които им е мъчно да влязат в онлайн-платформата продаваща билети или нямат опция да стигнат до касите, с цел да си вземат пропуск, могат да го създадат през уебсайт за пазаруване на … ваучери! Купонът е на цена от 19,14 лв. и важи само за бранш “А”, а ограничаване в закупените бройки няма.


loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР