Шефовете на 7 от най-големите американски авиокомпании отправиха нова молба

...
Шефовете на 7 от най-големите американски авиокомпании отправиха нова молба
Коментари Харесай

Американски авиокомпании искат още финансови облекчения

Шефовете на 7 от най-големите американски самолетни компании насочиха нова молба за облекчения в заплатите на личния състав преди края на годината и показаха провокациите пред разпространяването на COVID-ваксината в свое писмо до Конгреса на Съединени американски щати.

Документът, забелязан от „ Ройтерс “ е изпратен от главното лоби в промишлеността Airlines for America и подписано от ръководители на 7 компании.

„ Тъй като нацията гледа напред и поема логистичните провокации при разпространяването на имунизацията, ще бъде значимо да се подсигурява, че има задоволително сертифицирани чиновници и самолети в употреба, нужни за достатъчния потенциал за осъществяване на задачата “, се споделя в писмото.

Авиокомпаниите към този момент получиха федерална помощ в размер на 25 милиарда $, с цел да задържат чиновниците си на заплати сред март и септември и желаеха нова поддръжка, откакто през последните месеци бяха принудени да съкратят десетки хиляди работни места. Те настояват, че се нуждаят от подготвени служащи, които да оказват помощ за икономическото възобновяване.

Според осведомени с проблема в този момент компаниите от авиоиндустрията се надяват на помощ, в това число посредством законопроект за финансиране.

Очаква се Конгресът още веднъж да стартира работа на 30 ноември.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР