Шефовете бяха принудени да предприемат друга промяна на BBC Breakfast

...
Шефовете бяха принудени да предприемат друга промяна на BBC Breakfast
Коментари Харесай

Закуската на BBC беше принудена да предприеме още една промяна на водещия, тъй като водещият отново „изчезна“ тази сутрин

Шефовете бяха принудени да подхващат друга смяна на BBC Breakfast тази заран с известния водещ Чарли Стейт още веднъж „ изчезна “.

61-годишният нормално се появява дружно с Нага Мунчети, 47, на аления диван, само че тези, които се събуждаха, бяха сюрпризирани, защото котвата беше заменена. Той остави нещата в способните ръце на журналиста Бен Томпсън, защото отсъствието на Чарли не беше обърнато внимание на нито един от водещите, защото тези, които гледаха вкъщи, бяха оставени да гадаят, когато той още веднъж изпусна шоуто.

Хората побързаха забележете, че това е третият уикенд, в който ветеранът водещ не се появява. Това остави почитателите да се чудят къде дългогодишният сървър прекарва съботите си, до момента в който Нага и Бен - който постоянно седи там, когато една от звездите не е разполагаем - разговаряха със феновете посредством заглавията на деня.

В началото на годината BBC Breakfast започва чисто новите си разширени излъчвания. Водещият Джон Кей, 54, разкри новината в Twitte...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР