Шефове в Реал Мадрид ще летят през тази седмица до

...
Шефове в Реал Мадрид ще летят през тази седмица до
Коментари Харесай

Реал, буквално, лети за Хари Кейн през тази седмица

Шефове в Реал Мадрид ще летят през тази седмица до британската столица Лондон, с цел да започват договаряния с сътрудниците си от Тотнъм Хотспър за привличането на нападателя Хари Кейн. Испанският отбор е заделил 173 милиона паунда за стрелеца, надявайки се, че тази сума ще удовлетвори президента на „ шпорите” Даниел Леви.

Английският национал е огромна цел за „ лос бланкос” през последните години, с помощта на невероятните си изяви с отбора от северната част на Лондон. Въпреки че ще отсъства до края на сезона, контузвайки се в първия четвъртфинал в ШЛ против Манчестър Сити, то Кейн има 17 гола в шампионата, с цел да оформи своите 178 гола във всички шампионати за Тотнъм.

Испанските медии пишат, че шефовете на Тотнъм ще опитат да „ надуят” още повече цената за Кейн, за да преустановят желанието на „ лос меренгес” да вземе звездата на Маурисио Почетино.

Все отново медиите настояват, че точно нападателят ще е първата покупка, с която ще започва новия „ Галактико” в Мадрид, като футболистът на Челси – Еден Азар, също е мощно желан.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР