Шефката й Ивет Григорова също застана на нейна страна, харесвайки

...
Шефката й Ивет Григорова също застана на нейна страна, харесвайки
Коментари Харесай

Съвсем Откачи! Манекенката Розмари Се Снима С Отрязана Глава! Шокиращи Снимки!

Шефката й Ивет Григорова също застана на нейна страна, харесвайки фотографията и давайки позитивната си оценка. Дали фрагментът е част от фотосесия или е осъществен за развлечение, не става напълно ясно. На заден декор се вижда част от снимачна площадка, само че Розмари по този начин и не издава повече, написа " Уикенд ".

Междувременно се разбра, че Тишер се е върнала в Германия, където живее през по-голямата част от времето. Докато беше в България, тя възроди връзката си с фитнес инструктора Ричард Величков и двамата изглеждаха в действителност влюбени.



Преди Коледа даже се насочиха на сантиментално странствуване до Солун и се отдадоха на сантиментални разноски и извършване на покупки. По случай празниците инструкторът зарадвал манекенката с голям плюшен мечок, защото бил свидлив и не желал да се изръсва за скъпо украшение или различен първокласен подарък.

Рози и Ричи си харесваха още в Къщата на Големия брат, а закачките им под завивките дълго се обсъждаха и от съквартирантите, и от феновете. Тя откри сили да елементарни прегрешенията на треньора от Мадан и съумя да му влезе под кожата.

Отношенията с немския й избраник не се развили добре след финала на шоуто и тя бързо се ориентирала към мускулестия Величков. Доскоро инструкторът твърдеше, че няма време за сантиментална връзка, само че след това в действителност вдлъбнат по манекенката, настояват негови близки. Той надълбоко съжалявал за издънките си във „ ВИП Брадър ” и се постарал да не повтаря грешките си от близкото минало. Розмари е с 9 лета по-възрастна от фитнес инструктора, въпреки че образно разликата в годините им не й проличава. Тя към този момент се замисляла за семейство и деца, до момента в който Ричард предпочитал първо да стане милионер и тогава да основава наследници. Той кроял проекти да се захване със стоителен бизнес, само че едва ли има капацитета да ги осъществя. Величков се хвали, че след присъединяване си в риалити шоуто има доста повече клиенти във фитнеса и дори си е вдигнал цената.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР