Шефката на правителствената пресслужба Севдалина Арнаудова публично ожали уволнения си

...
Шефката на правителствената пресслужба Севдалина Арнаудова публично ожали уволнения си
Коментари Харесай

Шефката на правителствената пресслужба жали за уволнения си колега

Шефката на държавната пресслужба Севдалина Арнаудова обществено ожали уволнения си сътрудник. Тя отбрани във фейсбук Любомир Методиев, който по разпореждане на премиера Бойко Борисов беше освободен от пресцентъра на Министерски съвет за това, че е блъснал с железен микрофон журналистка по време на събитие.
Малко откакто се разбра за уволнението, Арнаудова написа:

„ Познавам Любо от 10 година Добър човек и добър сътрудник! Не одобрявам умишленото принуждение, имам вяра му, тъй като го познавам и знам, че не може и муха да удари! Решението за неговото освобождение за мен и сътрудниците ми беше мъчно! Не съм сигурна, че е вярно! Елена Крумова, в случай че във версията Ви има и грам предозиране – тъпо! “.

Така мъчно може да се разбере дали от държавното управление гледат на случая като неприемлив или с уволнението единствено си измиват ръцете за пред света.

Припомняме, че вследствие на породената от него телесна щета, ръката на потърпевшата е обездвижена за 20 дни. След като се подвигна медиен звук към случая, Методиев съобщи, че е блъснал несъзнателно журналистката. Той се е извини, откакто възмутени от удара други публицисти са настояли за това пред Бойко Борисов. Случаят не приключи с това. От Асоциацията на европейските публицисти в България излязоха с ядосан зов към премиера Бойко Борисов да уволни дисциплинарно пиара си. Цитиран е и различен случай на неприемливо държание от страна на Методиев, освен това пред задгранични публицисти в Евксиноград.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР