Шефката на ПГ на ГЕРБ-СДС обяви, че няма да водят

...
Шефката на ПГ на ГЕРБ-СДС обяви, че няма да водят
Коментари Харесай

Кирил Петков, Асен Василев или който и да е излъчен от ПП, били „персона нон грата“ за ГЕРБ

Шефката на ПГ на ГЕРБ-СДС разгласи, че няма да водят никакви договаряния с който и да е за поддръжка на държавно управление в границите на този парламент. Според партията на някогашния министър председател Бойко Борисов най-редно било най-бързият метод да има предварителни избори, след които ГЕРБ щели да се съобразят с вота на жителите.

„ Поради фрапантната беззащитност на ръководството, вие се пробвате да вмените отговорност на опозицията, няма никаква логичност в това. Между прочее, с тази ротация можем да имаме 8 премиера до края на мандата “, разяснява и Томислав Дончев..

За следващ път той съобщи, че това Народно събрание не било в положение да образува устойчиво работещо държавно управление.

Според Дончев „ страната се ръководи от безусловно несъответстващ човек “.

Десислава Атанасова пък хвърли „ цялата отговорност за всичко, което се случи “ върху Кирил Петков.

„ Отново декларирам, че ние подкрепихме държавното управление във връзка с реципрочността на премахване на съветски дипломати, само че всичко, което се случи през последните 24 часа и информацията, която закупи Председателският съвет, приказва единствено за едно - тотална неплатежоспособност на Кирил Петков и държавното управление да ръководят тази страна “, разясни тя.

„ Когато любовта е изчезнала, никаква замяна на сътрудниците не може да свърши работа “, сподели най-после Томислав Дончев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР