Шефката на модна агенция „Ивет фешън” Ивет Григорова и майка

...
Шефката на модна агенция „Ивет фешън” Ивет Григорова и майка
Коментари Харесай

Майката на Луиза Григорова проговори за третия си мъж

Шефката на фешън организация „ Ивет фешън” Ивет Григорова и майка на актрисата Луиза Григорова-Макариев проговори за първи път пред списание LOVE style за новия мъж до себе си – предприемача Атанас Минев. Заради него тя се раздели с бащата на втората си щерка Кристина – интериорния дизайнер Евгени след 18-годишно взаимно общуване. „ С Евгени сме разграничени публично от половин година. Понякога се случват и такива непредвидени неща. Сега не сме в идеални връзки, само че се надявам с времето да станат естествени,защото най-малкото ни свързва 13-годишната ни щерка Кристина”, разкрива Ивет Григорова.


Новата й половинка Атанас няма деца и не е бил фамилен преди да я срещне. Двамата се виждат инцидентно в заведение и той прави първата крачка, с цел да се срещнат. В началото имали другарски взаимоотношения.
„ В един миг просто изпитвахме жадност и нужда да поддържаме връзка непрекъснато един с различен. Всичко се случи последователно. Любовта ни пламна с огромна мощ и най-после вулканично избухна. В един миг разбрах, че в действителност той е моят човек в живота
Напълно самодостатъчни сме си, имаме доста общи ползи. Усещам цялата му сила, отношение и боготворене към мен. Той ми е половинката в същинския смисъл”, не крие щастието си стилната шефка.

Влюбените към този момент живеят дружно. Засега не възнамеряват брак. А дали желаят да имат дете? „ Това е Божа работа. Ако би трябвало да се случи, ще стане. Но нищо няма да създадем непременно. Аз съм модерна жена с по-различно мислене и в днешно време това не е невероятно. Ако се случи, би било прекрасно”, безапелационна е Ивет.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР