Шефката на кабинета на премиера в оставка Кирил Петков, Лена

...
Шефката на кабинета на премиера в оставка Кирил Петков, Лена
Коментари Харесай

Бориславова към Йорданов: Атестация за политическа зрялост е да умееш да губиш с достойнство

Шефката на кабинета на премиера в оставка Кирил Петков, Лена Бориславова излезе с пост във Facebook във връзка днешните остри реплики по нейн адрес от страна на ръководителя на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов. От трибуната на Народното събрание ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ разгласи, че зад решението Станислав Тодоров да бъде номиниран за началник на КЕВР стои точно тя.

По думите му Бориславова е правно необразована и с помощта на нея Конституционният съд два пъти „ им резнал зелките “.

Освен това Йорданов беше облечен с тениска на която написа „ Harvard Law - Just Kidding “ – в превод „ Право в Харвард - Просто се майтапя “, което очевидно е засегнало Бориславова, която пусна и фотография от годините си в университета „ Харвард “.

Ето какво написа тя:

„ По мотив на част от спекулациите на деня и след научените уроци, че в случай че не бъдат незабавно оспорени, неистините „ стават “ истини, бих желала да поясня:

Правилата за избор на началник на КЕВР не са мои лични правила, а групово решение на ръководещата коалиция. С тях и с кандидатурата на Станислав Тодоров се съгласиха всички партии в обединението, в това число бяха подкрепени в зала от госпожа Ива Митева и господин Тошко Йорданов.

Няма справедливи и професионални причини зад поименната подигравка против мен, като се има поради, че всички гласоподаваха единомислещо.

Най-добрата препоръка за политическа зрялост е да умееш да губиш с достолепие. “
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР