Шефката на фирмата за търговия със захарни изделия „Поли ПП“

...
Шефката на фирмата за търговия със захарни изделия „Поли ПП“
Коментари Харесай

От последните минути: Шефката на „Поли ПП“ едва не уби възрастна жена край „Лидл“ във Враца /снимки/

Шефката на компанията за търговия със захарни произведения „ Поли Политическа партия “ Христина Петкова едвам не умъртви стара жена край „ Лидл “ в ж.к. „ Дъбника “ във Враца, видя екип на организация BulNews.
Зрелищната злополука е станала преди минути на кръстовището преди хипермаркета. Ударили се „ Опел Грандланд “, ръководен от Петкова, и „ Фиат “, каран от стара врачанка.
След удара бабата е в потрес. Тя описа, че се движела от надлеза в посока „ Лидл “, когато идващият зад нея „ Опел “ внезапно дал газ и я изпреварил. След това обаче колата завила внезапно към директната преди магазина и я засекла. Като видяла безразсъдната маневра на русокосата шофьорка старата врачанка се пробвала да спре, само че не могла да овладее возилото и се забила в предната лява врата на лъскавата кола.
В синхрон с държанието на пътя на бизнесдамата е и поставената откъм гърба на колата лепенка, която гласи: „ Пипането на Опела ми може да докара до побой, който в никакъв случай няма да забравите!!! “.
В момента на местопроизшествието има полицейски патрул, който разказва злополуката, чака се да пристигна и екип от незабавни медици, които да прегледат участниците в ПТП-то. Шофьорите да минават в нараснало внимание, тъй като по цялото пътно платно има разпилени елементи от двата автомобила.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР