Шефката на Федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева много иска

...
Шефката на Федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева много иска
Коментари Харесай

И Илияна Раева се барна с фотошоп, но изкриви огледалото

Шефката на Федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева доста желае да върне годините и работи настойчиво с фотошопа, с цел да реализира задачата. Бившата гимнастичка, която надалеч не е първа младост, пробва да се прави на 20-годишна кифла в обществените мрежи с снимки по бански и нищожно облекло. Фоторедакторите на „ Галерия “ обаче откриха, че някогашната спортистка натрупа похвали и похвали за външния си тип изцяло несправедливо.

В действителността Илиана надалеч не е толкоз дългокрака и опъната, а фотосите й в обществените мрежи са подробно поправени с фотошоп. Някои от тях са толкоз неспособно поправяни, че с просто око се вижда компютърна интервенция.

На един от фрагментите шефката на Федерацията театралничи с къса рокличка от змийска щампа, а в ръката си държи изтънчен шал. Зад нея като декор има огромна тухлена ограда. Благодарение на уменията на Раева с фотошопа оградата е необичайно изкривена встрани, като че ли всеки миг ще падне на инат на всевъзможни архитектурни правила, написа HotArena.

Шалът й също е килнат от едната страна, което ясно демонстрира, че е пробвала да втали и издължи фигурата си.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР