Шефийлд Юнайтед продължава да се бори „със зъби и нокти”

...
Шефийлд Юнайтед продължава да се бори „със зъби и нокти”
Коментари Харесай

Шефийлд Юнайтед - Нотингам Форест 2:0 /репортаж/

Шефийлд Юнайтед продължава да се бори „ със зъби и нокти” за директна промоция във Висшата лига, записвайки победа с 2:0 против Нотингам Форест в 43-ия кръг на Чемпиъншип. Победата за „ остриетата” запази възможностите им за непосредствено влизане в Премиър лийг, като те към този момент имат 82 точки. Лийдс пък е с мач по-малко, само че има същия актив и се намира на второто място. Важен факт е, че е допустимо за последното място, което те класира непосредствено в първото равнище на британския футбол, да се гледа головата разлика, а тези два гола донесоха +5 попадения преимущество по отношение на Лийдс Юнайтед за Шефийлд.

Нотингам пък записва четвъртото следващо проваляне, като тотално се отхвърли от това да нападна местата за баражите във второто равнище на британския футбол.

Защитникът на Форест Йоан Бенаулан получи пряк червен картон в 47-ата минута, откакто фаулира фронтално против вратата на Нотингам Дейвид МакГоудрик и реферът го изгони. Четири минути по-късно Шефийлд употребява численото си преимущество, а Марк Дъфи стреля по диагонал след центриране и прати топката във вратата на Нотингам – 1:0.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР