Шефилд Юнайтед е вторият сигурен нов член на Премиър лийг.

...
Шефилд Юнайтед е вторият сигурен нов член на Премиър лийг.
Коментари Харесай

Шефилд Юнайтед се завърна в Премиър лийг

Шефилд Юнайтед е вторият сигурен нов член на Премиър лийг. Тази вечер " остриетата " завоюваха с 2:0 отсрочения си мач с Уест Бромич от 38-ия кръг на Чемпиъншип и по този начин си подсигуряваха, че няма по какъв начин да бъдат изместени от втората позиция в крайното класиране. Така те се причислиха към отбора Бърнли, който към този момент си обезпечи промоция и купата във втория ешелон на британския футбол.

Юнайтед измъкна успеха с два гола през второто полувреме. В 58-ата минута Илиман Ндиайе изведе Сандер Берге самичък пред вратата, а за него остана само да прати топката в мрежата за 1:0.
 Бърнли е новият първенец на Чемпиъншип Бърнли е новият първенец на Чемпиъншип
В 76-ата минута Анел Ахмедходжич отклони удар на собствен съотборник, като топката излъга вратаря на гостите и се оплете за повторно в мрежата за 2:0.

Така Шефилд Юнайтед събра актив от 85 точки, като има 7 повече от третия Лутън, който обаче има да изиграе единствено два оставащи мача до края на постоянния сезон и към този момент няма по какъв начин да настигне " остриетата ". Това значи, че Юнайтед още веднъж ще играе в елита на Англия следващата година, откакто за последно бе там през сезон 2020-21.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР