Шефът за външната политика на Общността Федерика Могерини излезе със

...
Шефът за външната политика на Общността Федерика Могерини излезе със
Коментари Харесай

ЕС не признава израелския суверенитет над Голанските възвишения

Шефът за външната политика на Общността Федерика Могерини излезе със известие от името на всички 28 страни членки, в което се декларира, че в сходство с интернационалното право и резолюции 242 и 497 на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации Европейски Съюз " не признава израелския суверенитет над окупираните Голански възвишения ", написа news.bg.

Отбелязва се, че позицията на Европейски Съюз по проблема не се е трансформирала.

Преди няколко дни президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп публично призна суверенитета на Израел над Голанските възвишения. Американският водач се подписа под декрет в наличието на израелския министър председател Бенямин Нетаняху.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 горския (преди 3 секунди) Рейтинг: 972 | Одобрение: 472 Тиквата и това ще оправи. Беше се заел със западните балкани, а в този момент е време да се заеме и с голанските възвишения... :silly: Напиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР