Шефът на веригата „Фантастико” Владимир Николов и неговата половинка -

...
Шефът на веригата „Фантастико” Владимир Николов и неговата половинка -
Коментари Харесай

Шефът на Фантастико и гаджето му станаха бащи - slava.bg

Шефът на веригата „ Фантастико” Владимир Николов и неговата половинка - фотографът Костадин Кръстев – Коко станаха родители за първи път. Двамата се радват на бебе, което е износено от сурогатна майка в Украйна, твърди Lupa.bg.

Николов от години е прочут, че си пада по личния пол. Бизнесменът наследи хранителната империя супермаркети от татко си Валери Николов. Младият мъж от няколко години има връзка с топ фотографа Костадин Кръстев – Коко, който е измежду най-талантливите в сектора и е прочут като любим на Лили Иванова.

Коко е на 35 години, притежател е на наградата Златна игла 2013 в категория Моден фотограф. Снимал е огромна част от българския хайлайф – музиканти и артисти, артисти, политици, спортисти, правил е и фотосесии за корици за съвсем всички списания в България. Лили Иванова също нееднократно е заставала пред обектива му.

Според източниците ни, Владимир Николов е дал семенна течност, с която е заченала украинката, която е получила солидни пари за износването и раждането на бебето.

Собственикът на „ Фантастико” Валери Николов, който е татко на Владимир, към този момент е приел зетя Коко, който даже снима част от професионалните фотосесии на шефа на хранителната верига.

Източник: fakti.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР