Шефът на УС на Спартак (Варна) Борислав Георгиев заяви за

...
Шефът на УС на Спартак (Варна) Борислав Георгиев заяви за
Коментари Харесай

Бобъра: Божилов е точният човек за Спартак , ще сме домакини в Балчик

Шефът на УС на Спартак (Варна) Борислав Георгиев съобщи за " Петел ", че още през днешния ден или най-късно до пет дни ще подпишат контракт със спонсор. Това ще е най-големият български онлайн бумкейкър.

" Днес или най-късно до вторник договорът ще стане факт. Останалите средства за издръжката ще ги набираме от прилежащите площи на стадион " Спартак " и от мои персонални контакти. Правя всичко допустимо да покачвам бюджета от София посредством различен тип спонсорства. Лошото е, че на този стадий никой от Варна не е изявил предпочитание да ни оказва помощ за финансовото застраховане ", сподели за " Петел " Бобъра.

Бившият футболист на " соколите " разкри също за какво са избрали Диян Божилов за треньор: " Търсихме експерт от района, който да познава Спартак. Диян е тъкмо подобен, още повече, че е бил треньор на наши футболисти. Надявам се, че ще се оправи и ще се утвърдим във Втора лига. Съобразно финансовите ни благоприятни условия, ще би трябвало да му подсигурим новите попълнения, които желае. "

Борислав Георгиев призна още, че първите домашен мачове на Спартак от втория ешелон ще са в Балчик. " Там стадионът е прелестен и е най-хубав вид за нас край Варна, до момента в който се завърнем в дома си. ", приключи ръководителят на УС на клуба от морската столица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР