Шефът на Царско село Стойне Манолов приветства решението на шефът

...
Шефът на Царско село Стойне Манолов приветства решението на шефът
Коментари Харесай

Стойне Манолов: Напрежение има, но то е в друг отбор! Привлекателни сме за играчите!

Шефът на Царско село Стойне Манолов приветства решението на шефът на съдийската комисия Костадин Гергинов да участва персонално на дуела със Славия през днешния ден. Срещата е от 17:30 часа.

" Мястото на тези хора е точно на стадионите. Колкото повече такива има на трибуните - толкоз по-добре. Аз поздравявам сходни решения ", разгласи притежателят на Царско село Стойне Манолов пред " Мач Телеграф ".

" При нас няма никакво напрежение, което да е обвързвано с тези неща. Напротив. Обстановката е естествена. Готвим се като за всеки мач. Напрежение има, само че то е в различен тим ".

Царско село ще се приближи на четири точки от Първата шестица, в случай че победи през днешния ден, само че Maнолов е безапелационен, че не си прави сметки преди дуела.

" Първа шестица или Втора осмица? Има ли някакво значение? На първо място е по какъв начин играем. Когато показваш футбол, който се харесва на всички, то резултатите сами ще стартират да идват. Имаме доста футболисти, които се показват добре, разумно има и интерес към тях. Станахме прелъстителен тим за играчите. Видяха, че при нас се дава късмет. Започнахме да вършим и прехвърляния освен у нас, само че и в чужбина. Ще идват още забавни момчета при нас ", приключи Стойне Манолов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР