Шефът на Tesla и SpaceX Илън Мъск може и да

...
Шефът на Tesla и SpaceX Илън Мъск може и да
Коментари Харесай

Майката на Илън Мъск - супермодел и на 70 години

Шефът на Tesla и SpaceX Илън Мъск може и да прочут по целия свят с плановете си, само че не е единственото известно име от фамилията си. В продължение на години майка му Мей е построила невероятна кариера като модел и диетолог. Дори през днешния ден, към този момент на 70-годишна възраст, тя продължава да снима рекламни акции и да дефилира по стилните сцени. И наподобява необикновено.

Мей е родена през 1948 година в Канада, само че когато е дребна, фамилията ѝ се реалокира в Южна Африка. Там тя има детство, изпълнено с завършения. На 15 година стартира да се изявява като манекенка и да взе участие в състезания за хубост и то доста сполучливо. Снимала е корици за някои от най-известните списания и е рекламирала редица козметични марки.

1965. My first cosmetics ad. 50 years later, still busy. Work keeps you young. #model#dietitianpic.twitter.com/fDo2tJUHMF
— Maye Musk (@mayemusk) April 3, 2015

През 1970 година се дами за южноафриканския инженер Ерол Мъск, с който имат три деца - Илън, Кимбъл и Тоска. Бракът им обаче не е благополучен. Ерол непрекъснато изневерява на Мей и бие децата. След девет години взаимен живот двамата се развеждат.

След това Мей се насочва към друга професионална активност - става диетолог. Завършила е две магистратури в сферата и има доста клиенти. Също по този начин постоянно пътува и изнася лекции за здравословния метод на живот.

Децата си назовава " брилиянтни ". Илън Мъск е знаменит бизнесмен с упоритости да поведе човечеството към колонизиране на Марс. Кимбъл има верига заведения за хранене, които употребяват артикули единствено от локални фермери, а Тоска е ефирен продуцент в Холивуд.

My children gave me the best 70th birthday celebration ever!
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР