Шефът на Tesla и Space X Илон Мъск е взел

...
Шефът на Tesla и Space X Илон Мъск е взел
Коментари Харесай

Амбър Хърд получи нов удар от съдбата след развода с Джони Деп! Известен милиардер издържа само няколко месеца и й би шута...

Шефът на Tesla и Space X Илон Мъск е взел решение да завърши своите връзки с актрисата Амбър Хърд, която е и някогашна брачна половинка на Джони Деп. За раздялата на горещата в последните месеци двойка, оповестява " Дейли Мейл ". Според данните на изданието, Амбър Хърд е " опустошена " от разрива, който се случил преди към седмица. Източник на " Дейли Мейл " отбелязва, че Мъск схванал за някои особености в държанието на приятелката си, които се оказали неприемливи за него.

" Амбър може доста добре да манипулира и да бъде егоистична. Илон се върна в Лос Анджелис, до момента в който тя от своя страна " ближе раните си " в Австралия ", цитира изданието своя събеседник.

Напомняме, че за интимната връзка на актрисата с милиардера стана известно през април тази година. Тогава американските издания съобщаваха, че Мъск дори желае да направи предложение за сватба на Амбър Хърд.

Превод и редакция: БЛИЦ


Амбър Хърд
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР