Шефът на СЗО Тедрос Адханом Гебрейесус свърши добра работа и

...
Шефът на СЗО Тедрос Адханом Гебрейесус свърши добра работа и
Коментари Харесай

Китай похвали шефа на СЗО и направи важно обръщение към САЩ

Шефът на СЗО Тедрос Адханом Гебрейесус свърши добра работа и страните, които имат чест ще поддържат организацията, съобщи в неделя водещият посланик на китайското държавно управление Ван И, оповестява "Ройтерс ".

Съединени американски щати би трябвало да спрат да губят време в коронавирусна война, а да работят с Китай против вируса и да спрат с разпространението на неистини и да нападат страната.

Той изрази дълбоките си благосклонности към Съединените щати за пандемията, където се чака смъртните случаи да надвиши 100 000 през идващите дни, най-големият брой от всички страни по света.

Ван И съобщи и че новото китайско законодателство за Хонконг няма да окаже въздействие върху свободите или правата на града или ползите на задграничните компании. Вместо да се тормози повече, хората би трябвало да бъдат по-уверени в стабилността на Хонконг.

"За страдание, с изключение на вилнеещия ковид, в Съединени американски щати се популяризира и политически вирус. Този политически вирус употребява всяка опция да нападна и замазва Китай. Някои политици подценяват най-основните обстоятелства и измислят прекалено много неистини за Китай и измислят прекалено много конспирации ", добави той.

"Искам да кажа тук: Не губете повече скъпо време и не подценявайте живота. Това, което Китай и Съединените щати би трябвало да създадат най-вече, е първо да се учат един от различен и да споделят своя опит в битката против епидемията и да оказват помощ на всяка страна да се бори с нея. "

Китай и Съединените щати също би трябвало да стартират да координират макрополитиките за своите стопански системи, както и за международната стопанска система, добави той.

Китай остава подготвен да работи със Съединените щати в дух на съдействие и взаимно почитание.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР