Шефът на Сатиричния театър Калин Сърменов съвсем скоро ще стане

...
Шефът на Сатиричния театър Калин Сърменов съвсем скоро ще стане
Коментари Харесай

Калин Сърменов заведе жена си на видеозон! Скоро ще стане татко на трето дете

Шефът на Сатиричния спектакъл Калин Сърменов напълно скоро ще стане баща на трето дете, а брачната половинка му Боряна към този момент е в напреднала бременност, видяха през далекобойните си обективи папараците на „ Уикенд ”, научи HotArena.

Коремчето на жена му към този момент е много наедряло и по всичко проличава, че артистът, нашумял с ролята на Милото в крими сериала „ Под прикритие ”, чака лятно бебе. Заради идната поява на новия член, предходната есен фамилията се реалокира в нов първокласен дом в столичния квартал „ Лозенец ”. 

Онзи ден Сърменов, Боряна и по-голямата им дъщеря Димана отидоха дружно на обзор в Първа градска болница до НДК за следващия обзор на видеозон. 55-годишният баща и тийнейджърката нямаха самообладание да видят бебето на ехограф. Милото нежно бе хванал за ръка своята половинка, а Димана крачеше зад тях.

Когато наближиха трамвайните релси и трябваше да пресекат на отсрещната страна, тримата се хванаха за ръце и дружно прекосиха бул. „ Патриарх Евтимий ”. Сърменов очевидно бе разчувствуван от идното посещаване при гинеколога и обясняваше на жена си какъв брой се вълнува. 

Бебето, което ще се появи на бял свят в разгара на летните горещини, ще е трето за Сърменов и второ за неговата по-млада брачна половинка. От първия си брак артистът има огромна щерка Дария, а с актуалната си брачна половинка са родители на тийнейджърката Димана. Романтичната приказка на Калин и огромната му обич стартира, когато той е на 35, а тя едвам на 17 години. Първата им среща била в коридорите на Сатиричния спектакъл. Първата крачка направила Боряна.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР