Шефът на съдиите в българския футбол Йордан Сталев, коментира впечатленията

...
Шефът на съдиите в българския футбол Йордан Сталев, коментира впечатленията
Коментари Харесай

Шефът на съдиите: Нашите рефери са по-високо качество от чуждите

Шефът на съдиите в българския футбол Йордан Сталев, разяснява усещанията си от равнището на реферите от началото на шампионата в Първа лига.

" Да ви кажа почтено, удовлетворен съм от това, което виждам от съдиите, добре готови, физически и кондиционно, има и минимални забележки, в целия свят е по този начин, при нас тези неточности са малко, спрямо мачовете, които минаха ", сподели Сталев пред " Дарик ".

" Съдията е прав, Божидар Чорбаджийски се пробва да играе с ръката, употребявайки я като оръжие, това е точният термин, това е червен картон. Тук би трябвало да отчетем дали ръката е свита в пестник или е отворена ", разяснява той проблема с изгонването на бранителя на ЦСКА-София против Копенхаген.  Дунав (Русе) - Левски @@@

" Ставров е прав, нарушаването се прави на границата на наказателното поле, може да поспорим в тази обстановка. Човешкото око няма такива качества да си стопира всяка една обстановка. Трябва доста пъти да се види повторението, аз стоя зад решението на съдията. Те са взели вярното решение. Водил е доста мачове, ще му гласуваме доверие, до момента в който се оправя ", добави Сталев по отношение на ситуацията за дузпата на Дунав - Левски.

" Целта на Комисията е значимите неточности, които въздействат на резултатите от мачовете, да ги няма. Асистентът на дуела сред Етър и Черно море, който сбърка при попадение за Черно море, ще бъде осъден и скоро няма да бъде в нарядите на Първа лига. Качеството на нашите съдии е по-високо от непознатите рефери, това може единствено да ме радва, защото аз съм началник на съдиите ", приключи някогашният рефер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР