Шефът на руската гвардия Виктор Золотов отхвърли предложението на опозиционера

...
Шефът на руската гвардия Виктор Золотов отхвърли предложението на опозиционера
Коментари Харесай

Шефът на руската гвардия отказа на Навални да се `дуелират` чрез дебат

Шефът на съветската армия Виктор Золотов отхвърли предлагането на опозиционера Алексей Навални дуелът им да бъде под формата на спор онлайн по малкия екран. 
 Навални одобри поканата за двубой на шефа на съветската армия (видео)  Шефът на съветската армия провокира на двубой опозиционера Навални (видео)
Золотов провокира на двубой Навални през септември, като разгласява видео със закани и обиди по адрес на опозиционера на формалния уебсайт на армията. Видеото на Золотов беше в отговор на видео на Навални от края на август, в което той споделя на бойците в армията, че командирите им " безусловно вземат хляба от устата им за облага ", защото съгласно него армията купува неприятна храна на суперзанижени цени.

По времето, когато се появи видеото на Золотов, Навални беше в ареста поради нарушаване на закона за митингите. Опозиционерът беше освободен на 14 октомври и през вчерашния ден одобри апела на Золотов за двубой. 

" Вида на дуела и оръжието избира този, който провокират на двубой. Аз одобрявам вашата покана и, както се поставя, предпочитам мястото и оръжието. Нашият двубой ще се състои във тип на спор онлайн по Първи канал. Или втори канал. Или всеки различен федерален канал. А в случай че те откажат по някаква причина, в YouTube ", сподели Навални.

Виктор Золотов обаче отхвърли предлагането му, като уточни, че го е провокирал " на друго ". 

" Аз го поканих на друго. Затова с него не се разбираме ", разяснява Золотов пред публицисти, представен от съветската работа на Би Би Си.

Той уточни, че не е гледал видеото на Навални, само че даде обещание да му отговори публично. 

Шефът на армията добави, че е поканил Навални да вземат участие дружно в " спортно състезание ". 

" Обвиняват ме, че съм го поканил, с цел да го пребия, откакто ме е уличил в корупция. След решението на съда ще забележим дали е прав, или не. Веднага по-късно ще се върнем към този въпрос ", акцентира Золотов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР