Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнер смята, че изоставането на

...
Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнер смята, че изоставането на
Коментари Харесай

Хорнер посочи къде е било слабото място на Ред Бул в Катар

Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнер счита, че изоставането на отбора по отношение на Мерцедес е било единствено на един завой. Двамата водачи на австрийския отбор приключиха надпреварата в Ката надлежно на втора и четвърта позиция и нямаха отговор на темпото на черните стрели. Въпреки това Макс направи в допълнение прекъсване в края на конкуренцията и записа най-бързата обиколка, което му донесе спомагателна точка.
На въпроса каква е разликата сред двата съпернически екипа Хорнер има вяра, че изоставането на Ред Бул в завой номер шест е главната причина за огромното закъснение. Тимът от Милтън Кийс се надява да усъвършенства представянето си и да догони Мерцедес в Саудитска Арабия.

„ Мисля, че има един завой, който се отличаваше през целия уикенд. Губихме по две десети във всяка една обиколка. Трябва да разберем каква е повода за това закъснение и да подобрим представянето си “, показа Хорнер.

Хорнер призна, че новата писта ще подхожда повече на Мерцедес, само че има вяра, че модифицираното трасе в Абу Даби ще предложи същинска борба за купата.

„ Следващата писта евентуално ще пасне на Мерцедеса, само че в Абу Даби никой не знае какво ще се случи. Двамата водачи са в доста тясна борба между тях и чакам битка до самия край “, приключи Кристиан Хорнер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР