Шефът на полицията в Монтана напуска след сигнал за натиск

...
Шефът на полицията в Монтана напуска след сигнал за натиск
Коментари Харесай

Фрогнюз: Директорът на полицията в Монтана напуска след сигнал за натиск върху МВР-началници

Шефът на полицията в Монтана напуща след сигнал за напън върху МВР-началници по отношение на идните евроизбори. Това оповестиха за Фрогнюз източници от вътрешното ведомство.

Ивайло Антонов е подал през вчерашния ден заявление за овакантяване на системата и незабавно е бил освободен. Малко преди този момент социалистът Кирил Добрев сигнализира на пресконферениця, че предходната седмица е направена оперативка в регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи във Видин, Враца и Монтана, а на всички шефове на районните ръководства е дадена ясна задача  по какъв начин би трябвало да работят в изборния ден.

" Министерство на вътрешните работи не просто не подсигурява честните избори, Министерство на вътрешните работи взима страна на една политическа мощ на изборите за Европейски парламент на 26 май ", безапелационен бе той. Кирил Добрев добави, че всички били предизвестени, че в случай че не завоюва ГЕРБ, ще бъдат разформировани на други места по страната.

Проверка на медията ни сподели, че фактически предходната седмица въпросните началници са били привикани за изборите. Какво се е говорило на срещата, обаче остава мистерия. Няма процедура по време на предизборна акция да се вършат рокади по върховете на системата. За това и промяната на Антонов се смята за казус. Не е изключено сегашното управление на Министерство на вътрешните работи да подозира, че от въпросният шеф е изтекла информация към структурите на Българска социалистическа партия за оказан напън и опасност. Министър Младен Маринов отхвърля за сходно нещо. Екипът на Фрог беседва с няколко полицейски началници, които бяха безапелационни и в един глас споделиха, че „ Ако падне ГЕРБ ще стане ужасно “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР