Шефът на ПГ на ИТН Тошко Йорданов предсъави запис на

...
Шефът на ПГ на ИТН Тошко Йорданов предсъави запис на
Коментари Харесай

Радостин Василев със заплахи към депутат на ИТН

Шефът на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов предсъави запис на телефонен диалог, за който твърди, че е сред спортния министър в оставка Радостин Василев и депутата от Има Такъв Народ Христинка Иванова по време на брифинг на партията.

Ето и точният откъс на ексминистъра:

" Идвам да те взема персонално. Правя го за твое положително, не ме предавай и ти. Ако не си подай молбата и напускаш Народното събрание. Защото другояче аз ще ти пратя хора и те ще ти създадат молбата. Няма да ставаме от Политическа партия, дори няма да ги поддържаме. Те си имат от другаде поддръжка. Ние си показваме нашата воля.

Бъди спокойна, всичко ще мине, няма да те подлъгвам. Уплашиха ли те? Щом си безапелационна, че не искаш ще изпратя на следващия ден да дойдат хора при теб да си подадеш молбата за овакантяване на Народно събрание. Ще видиш, че ще го направиш ", споделя мъжът.

Припомняме, че часове преди това  Василев дружно с проф. Николай Радулов, адв. Иво Атанасов, инж.Георги Георгиев, Деян Петков и Светлин Стоянов – координатори на Има Такъв Народ в Северна България оповестиха, че се отделят от Има Такъв Народ и " смъкват доверието си от Слави Трифонов ".
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР