Шефът на парламентарната група на Обединените патриоти, които са официалният

...
Шефът на парламентарната група на Обединените патриоти, които са официалният
Коментари Харесай

Сидеров поиска признание за Сталин за победата във Втората Световна война

Шефът на парламентарната група на Обединените патриоти, които са формалният сътрудник на ГЕРБ във властта – Волен Сидеров, се разгласи за самопризнание за Йосиф Сталин и ролята му на " общественик и главнокомандващ " за успеха над Германия във Втората Световна война.

В особено прессъобщение от партията му " Атака " се похвалиха, че " за първи път в България " се означават денят и часът на нападението на " Хитлеристка Германия над Русия " и се уважава паметта на починалите съветски воини.

“Русия отбрани освен Отечеството си, само че избави и Европа от тъмните сили на хитлеризма. Време е също по този начин да се признае ролята на Сталин като общественик и главнокомандващ за тази победа”, разгласи Сидеров, до момента в който той, зам.-председателят на Народното събрание Явор Нотев и други атакисти се изправиха пред Паметника на Съветската войска в София в 4 ч сутринта и сервираха венци.

Според прессъобщението на " Атака ", Сидеров изтъкнал в речта си и " исторически обстоятелства ".

Към тях спадат следните изказвания: ″Когато приказваме за тази дата, би трябвало да кажем наложително, че от самото начало тази военна експанзия на Хитлер беше готова, финансирана и насочвана от Запада”. И още: " Най-големият спонсор на Третия райх бил англосаксонският Запад. Англия, Франция и Съединени американски щати вършиха всичко допустимо Германия да се милитаризира. Английски и немски компании участваха в немски химически и военни концерни, без които милитаризирането на Германия беше невъзможно”.

" През 1938 година същият Запад подари на Хитлер две суверенни страни - Чехословакия и Австрия. Дори, когато сякаш стартира война с него, същият Запад не водеше същински военни дейности против Германия. Всичко това беше за да се насочи Хитлеристка Германия към Русия и тя да бъде унищожена, единствено че Русия устоя”, споделя още Сидеров.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР