Шефът на общинския строителен надзор арх. Влади Калинов е подал

...
Шефът на общинския строителен надзор арх. Влади Калинов е подал
Коментари Харесай

Шефът на общинския строителен надзор подаде оставка заради навеса на Пламен Георгиев

Шефът на общинския строителен контрол арх. Влади Калинов е подал оставка по искане на кмета на София Йорднка Фандъкова. 

За това заяви самата Фандъкова на страницата си във Facebook. 

Оставката му е във връзка със постройките на терасата на шефа на антикорупционната комисия Пламен Георгиев. 

На тази тераса, която той твърдеше, че не е негова персонална благосъстоятелност, а се употребява от всички, са издигнати навеси, барбекю, сауна. След административна инспекция беше подредено на Георгиев да събори два от навесите си, защото са противозаконни. 

Директорът на " Общински строителен надзор " - арх. Влади Калинов - обаче взема решение да обезсили акта на сътрудниците си, защото той има последната дума. 

" Днес желаех пояснения от шефа на дирекция " Общински строителен надзор " – арх. Калинов, за инспекцията за законността на два навеса, благосъстоятелност на Пламен и Ирена Димитрови на ул. „ Проф. Г. Павлов “ 21 в кв. „ Гео Милев “. Получих обясненията за решението да приключи инспекцията, както и оставката му, която одобрих ", написа Фандъкова.

Тя уточни, че връща за ново разглеждане акта на регион " Слатина ". 

" С кмета на регион „ Слатина “ още по време на тяхната инспекция разгледахме строителната документи. В плана на постройката няма покриви върху издигнатите колонади. Проверката визира дейности на строителя на постройката през 2007 година Фактите са такива каквито са, и никой няма интерес от това да бъдат прикривани и премълчавани ", уточни кметът на София.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР