Шефът на ОбС Варна: Спартак 1918 Тодор Балабанов обяви за

...
Шефът на ОбС Варна: Спартак 1918 Тодор Балабанов обяви за
Коментари Харесай

Шефът на ОбС Варна: Спартак 1918 ще си върне стадиона документално през април или май

Шефът на Общински съвет Варна: Спартак 1918 Тодор Балабанов разгласи за „ Петел “, че Спартак 1918 ще си върне писмено клубния стадион с прилежащите площи на сесия на Общинския съвет през април или май.

Това стана ясно след днешното взаимно съвещание на непрекъснатата комисия „ Собственост и стопанство “ и правната комисия в общината. Не него бе взето решение за слагане на началото на превръщане на Спортен комплекс (СК) „ Спартак АД “ посредством делене, каквото е желанието на мажоритарния притежател в комплекса „ Инжстрой “. Решението ще бъде гласувано на изключителна сесия за „ Спартак “ в четвъртък.

„ В идващия месец съгласно закона притежателят на „ Инжстрой “ ще впише проекта си в комерсиалния указател. След това следва Общо заседание на акционерите, като през целия този интервал несъмнено ще минат три сесии на Общински съвет. Очакванията са през април или най-късно май Спартак 1918 да си върне стадион „ Спартак “ с игрищете, паркинка и тенискортовете “, съобщи Балабанов.

Както писахме, процедурата по преобразуването на Семеен кодекс „ Спартак “ АД ще стартира в трансформирането му в две търговски сдружения, в които общината ще държи по 34 %, а останалите ще на са досегашния мажоритарният притежател на Семеен кодекс Спартак АД. В едното сдружение ще са вклйчени трите незастроени терена от Семеен кодекс Спартак АД, а в другото – стадион „ Спартак “ с игрищата, паркинга и тенискортовете.

След замяна на акциите Община Варна ще стане мажоритарен притежател на стадиона и площите му, и ще ги отдаде за безвъзмедно прилагане на Спартак 1918.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР