Шефът на НКП Степан Хиндлиян бе гост в предаването Лице

...
Шефът на НКП Степан Хиндлиян бе гост в предаването Лице
Коментари Харесай

Степан Хиндлиян: Божков ще даде акциите или ще се превърне в ликвидатор на Левски

Шефът на НКП Степан Хиндлиян бе посетител в предаването " Лице в лице " по БТВ. Той разяснява протичащото се на " Герена " в последните дни.
 Шефът на НКП на Левски: Не сме се молили на Борисов, предложихме му два разновидността " Дали тотото или друга държавна компания ще дава някакви пари на Левски във тип на спонсорство, би трябвало да се смени собствеността, с цел да се случи. Ние не можем да отговаряме на въпроси дали тотото или някой различен, преди да знаем дали Васил Божков ще даде акциите или ще се трансформира в ликвидатор на Левски.

Имало е дребни компании, които са имали интерес да оказват помощ на Левски, само че поради наличието на Божков са се отдръпнали. Изразили са опасения, че може да бъдат свързани с него по някакъв метод.
 Среща на почитателите с управлението на Левски @@@
Божков е правото си да желае опрощение към някои почитатели, които са поели задължения към него и след това не са ги изпълнили. Нито аз, нито организацията, която аз съставлявам не сме поемали такива.

Не мога да кажа на кой Васил Божков ще даде акциите, в случай че реши да го направи. Той би трябвало да има воля да джироса акциите на някой, който е подготвен да ги вземе. Тити Папазов съобщи, че е склонен да го направи.
 @@@
Ако миноритарния пакет от акции бъде накълцан, това ще направи бъдещия или сегашния притежател безотговорен. Това ще лиши почитателите от механизми за отнемане на надзор. Така на следващия ден може да имаме един акционер, който реши, че ще банкрутира сдружението. Това е най-прекият път до " тире ". Създаде се конспирация и напрежение в левскарската общественост с тази декларация през днешния ден ", съобщи Хиндлиян.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР