Шефът на НДК Мирослав Боршош е в паника и предприема

...
Шефът на НДК Мирослав Боршош е в паника и предприема
Коментари Харесай

Боршош с отчаяни опити да се спаси - уволнява служители и унищожава документи

Шефът на НДК Мирослав Боршош е в суматоха и подхваща внезапни ходове, с цел да се избави от следствието на прокуратурата за злоупотреби и занемареност.

Докато предходната седмица министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила и министърът на евроинтеграцията Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета... към профила бяха в Брюксел да договарят целите на европредседателството на България, Боршош направил всеобща чистка на сужители, които работят с документите на НДК, даже е унищожавал някои от тях и е сменял ключалки на кабинети, в които те се съхраняват, твърди ПИК, като се базира на чудесно осведомени източници от НДК.

В държавното управление са обезпокоени от дейностите на Боршош, за които са осведомени. И са упълномощили на Инспектората към Министерския съвет също да стартира инспекция. Одитна компания, която също да ревизира активността на Боршош, е изпратила и Лиляна Павлова.

Шефът на НДК е престанал да подписва и документи, с което стопира ремонтите на постройката, която би трябвало да бъде подготвена за европредседателството на България до есента, и по този начин заплашва подготовката на страната ни за тази значима задача.

Прокуратурата към този момент била на крачка от повдигането на обвиняване против Боршош. Според осведомени при всички пари, които се наливат в НДК, загубите му единствено за половин година са над 3 милиона лв..
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР