Шефът на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса и

...
Шефът на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса и
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски отиде на първа линия във ВМА

Шефът на Националния действен щаб за битка с ковид и шеф на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски посети сътрудниците си от инфекциозно поделение в ръководената от него болница. Именно там са най-много настанените за лекуване пациенти, инфектирани с ковид.

Той се срещна особено с медиците от Катедрата по инфекциозни заболявания на ВМА, с цел да им благодари за " неимоверните старания, които поставят в изискванията на пандемията от COVID-19 "  и по повод Празника на експертите по здравни грижи.

" Това е следващото предизвикателство пред бойците в бяло, предизвикателство, против което би трябвало да се надигнем единни и на висотата на нашата специалност. Колеги, благодаря на всички вас, които със своя професионализъм и безрезервност допринасяте за устойчивото развиване на ВМА, макар провокациите, пред които сме изправени ", разгласи Мутафчийски. 

" Колеги - всички Вие, които сте част от огромното семейство на ВМА, включващо 5 лечебни заведения и 2 санаториума, благодаря Ви за ентусиазма и човещината, с които ежедневно защитавате името на българския доктор и на Академията като водещ фактор в българското опазване на здравето ", се прибавя в посланието на шефа на оперативния щаб, което приключва с думите: " Бъдете здрави! Бъдете силни и сърцати! Бъдете постоянно на време и на място! "

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР