Шефът на Национален фонд Култура Сава Драгунчев се подвизава с

...
Шефът на Национален фонд Култура Сава Драгунчев се подвизава с
Коментари Харесай

Шефът на фонд Култура се подвизава като Кралицата в сайт за екстремен гей секс

Шефът на Национален фонд " Култура " Сава Драгунчев се подвизава с профил " Кралицата " в една от известните гей мрежи за поръчков рисков секс. Това разкри журналистът и фотограф Виктор Димчев в профила си във фейсбук.

" Това е шефът на НФК. Това е индивидът, който харчи парите за просвета на страната. Профилът му в една от известните гей мрежи за поръчков рисков секс е " Кралицата ". Има дейни регистрации в най-малко три други мрежи за гей контакти, които ползва/обслужва всекидневно в работно време.

Много блага госпожица, по сведения на информатори. Да си знаете кой разпределя порциите в културата след " смяната ".
В съпоставяне Ахмед Доган ми наподобява като небесен ангел. Само за последната година, " Кралицата " е раздал на гей дружинки повече от 2 млн. лв.. За " просвета ", написа Виктор Димчев.



Според доклада на фонд " Култура ", оповестен през март тази година, държавно финансиране е получил план, част от който е шоу с бинго игра, водено от три мил кралици. Програмата е адресирана до гости на възраст 18+. Сумата в размер на 93 248. 04 лв., е получена от компанията " Сингъл Степ " ЕООД, която съставлява организацията The Steps.

В бар The Steps, зад която стои " Сингър Степ " се провеждат така наречен празненства с мил кралици, в които хомосексуални, травестити, би или транс мъже играят в женски облици. Фондацията е кандидатствала с план по „ Програма за възобновяване и развиване на частни културни организации. ”



" Звездното Драг трио, което ще ни забавлява до разкъсване и ще ни изпоти от наслаждение са сексапилната дива котка Пина, горещата Малина и най-свежото и изкусително украшение Емануела! ”, по този начин уредниците популяризираха последното мил шоу, извършено на 26 март. Самите уредници категорично прецизират, че планът е осъществен с поддръжката на Национален фонд „ Култура ” – това е наложително изискване, когато даден план получи финансиране оттова. 

След като гръмна абсурдът Министерството на културата отпред с Найден Тодоров назначи инспекция. Финансирането се прави по времето на служебния министър на културата Велислав Минеков. Директор на НФК тогава е Мирена Танева, а парите са дадени в мандата на наследника ѝ артистът възпитаник на Стефан Данаилов Сава Драгунчев, който заема поста и до в този момент.

Драгунчев беше измежду претендентите за шеф на Народния спектакъл на последния конкурс, извоюван от режисьора Васил Василев. Студентът на Ламбо зае поста и.д. шеф на НФК със заповед на скандално известния министър на културата от Продължаваме промяната Атанас Атанасов. Сега стана ясно, че протежето на Просто Наско се подвизава с псевдонима " Кралицата ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР