Шефът на Млечни продукти Тракия Владислав Михайлов отрече неговата фирма

...
Шефът на Млечни продукти Тракия Владислав Михайлов отрече неговата фирма
Коментари Харесай

Доставчикът на развалено мляко от Полша: Не сме зареждали такъв продукт в училищата, беше за магазините по морето

Шефът на " Млечни артикули Тракия " Владислав Михайлов отхвърли неговата компания да е доставяла прясно мляко, създадено в Полша, в главно учебно заведение в Перущица.
 Платено с европари: Прокиснало мляко от Полша за учениците в Перущица
OFFNews заяви за случая в понеделник, за който получи удостоверение от два източника. Продуктът е получен в образователното заведение по скица " Училищно мляко ", а нередностите са няколко. Прясното мляко е създадено в Полша, макар че би трябвало да е персонално произвеждане на " Млечни артикули Тракия ", с едноличен притежател " БМК Холдинг ". То е с 3,2% масленост, а условието е тя да бъде 2%

" Няма такова мляко, докарано в това учебно заведение ", съобщи пред OFFNews Михайлов. " Проверил съм в Агенцията по храните - няма подаден сигнал. Нали разбирате, че в случай че има вкиснало мляко , първата институция, към която ще се извърнат, е БАБХ, не сте вие ", добави той.

След обявата ни производителят ходил персонално при шефа на учебното заведение, с цел да го кара да подпише декларация, че такова нещо не се е случило, съобщи заяви самият млекопроизводител пред наш кореспондент. Той ни сподели писмо, подписано от шефа на ОУ " Петър Бонев " в Перущица - Бойко Иванов. В него се заявява, че на " 30.10.2018 година е доставено за учениците по скица " Училищно мляко " прясно мляко с масленост 2% в разфасовка от 0.250 литра, съпроводено със документ за генезис в период на валидност ".

" Представям Ви писмо в оригинал от днешна дата от шефа, откакто вървях персонално и го помолих и му споделих защо става въпрос ", посочи Владислав Михайлов.

Попитан по какъв начин по този начин прясно мляко, създадено в Полша за компания, обвързвана с " Млечни артикули Тракия ", е попаднало в Перущица, Михайлов отговори, че " няма никаква концепция ".

" Това е напълно различен артикул, който се популяризира по морето в Бургас. Как е пристигнало това нещо в Перущица, нямам никаква концепция. Това мляко е за магазина ", съобщи той.

Същата компания завоюва състезанието за доставка на млечни артикули в над 900 учебни заведения в страната. Възможно е личната им продукция да не е задоволителна, с цел да създаде нужните количества, разясниха осведомени пред OFFNews.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР