Шефът на Митница Пловдив Павел Геренски днес е събрал представители

...
Шефът на Митница Пловдив Павел Геренски днес е събрал представители
Коментари Харесай

Ексклузивно: Брожения в пловдивската митница!

Шефът на Митница Пловдив Павел Геренски през днешния ден е събрал представители на пловдивския бизнес поради слуховете за преместването на институцията, научи Plovdiv24.bg . Началникът е удостоверил информацията и се чака от 1 януари 2019 година администрацията от града под тепетата да премине към Стара Загора. Всички дефинират решението като политическо безумство, защото това ще докара до доста разноски и обилни загуби за пловдивските компании.

Геренски е мощно смутен, че решението е на финалната права, тъй като се е срещнал с кмета на Стара Загора и по думите му общината към този момент е определила терен и по всяка възможност другата седмица ще бъде оповестена социална поръчка за преустрояване. Много от чиновниците са подготвени да изоставен поради нежеланието си да бъдат преназначени в различен град.

Решението е извънредно нелогично поради комфортната транспортна инфраструктура и местонахождение на Пловдив, пловдивската икономическа зона и новооткрития интермодален терминал. Хората са подготвени и на гражданско непокорство като последна мярка...
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР